تعداد بازدید: ۳۵۹۷
کد خبر: ۳۸۶۳
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۰ - 24 January 1401

روایت «خبرگزاری ایکنا» از تلاش خالصانه کارگران و مهندسان ایرانی در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)

پس از زیارت حرم امام حسین (ع) به سراغ پروژه ساخت صحن عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب (س) که در جوار تل زینبیه و خیمه‌گاه در چهار طبقه در حال ساخت هستند می‌روم و کمک‌های خیرینی را مشاهده می‌کنم که برای ساخت این مجموعه بزرگ در حال کمک‌رسانی هستند.

بعد از زیارت امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) برادر آن حضرت که مجدداً بعد از دو سال توفیق زیارتشان نصیبمان شده بود به سراغ پروژه ساخت صحن عقیله بنی‌هاشم که در جوار تل زینبیه و خیمه‌گاه در چهار طبقه در حال ساخت هستند می‌روم و کمک‌های خیرینی را مشاهده می‌کنم که برای ساخت این مجموعه بزرگ در حال کمک‌رسانی هستند.

پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه 

حسن طالبی، سرپرست گروه در گفت‌وگو با ایکنا گفت: حدود ۴۰ روز است که در اینجا حضور دارم و  در حال نصب راه‌پله‌هایی که در ایران ساخته و به اینجا حمل شده است هستیم.

وی با بیان اینکه در بخش فاز یک پروژه ساخت صحن عقیله بنی‌هاشم که از طرح‌های توسعه حرم ابا عبدالله الحسین(ع) است، هستیم افزود: حدود سه سال است که خیران و مسئولان مربوطه در حال ساخت آن هستند.

این سرپرست گروه که از شهر رشت بوده و با یک گروه چهار نفره در کربلا در حال فعالیت است با اشاره به اینکه بیشتر کار این پروژه بزرگ انجام شده است و پیش‌بینی می‌شود تا یک‌سال دیگر پروژه تکمیل شده و به بهره‌برداری برسد، ادامه داد: حدود ۷۰ درصد اسکلت و سفت‌کاری پروژه انجام شده و بعد از آن، نازک‌کاری و دیوار چینی پروژه انجام خواهد شد.

طالبی با اشاره به کمک خیران ایرانی، عراقی و برخی کشورهای خارجی و کمک عتبات عالیات ایران در پروژه بزرگ توسعه صحن اباعبدالله الحسین(ع)اضافه کرد: این پروژه ۴,۵ طبقه است، در حالی که ارتفاع طبقات متفاوت و هر کدام ۴ تا ۴.۵ متر ارتفاع دارند.

این مهندس ایرانی که تاکنون ۶۰ روز در کربلا در حال فعالیت بوده است، گفت: اولویت اول ما کار است و سعی داریم پروژه را به مرحله‌ای برسانیم که سایر کار را دوستان ادامه دهند و بعد به ایران می‌رویم.

حسین محمدی، معاون ایمنی پروژه ساخت عقیله بنی‌هاشم نیز با بیان اینکه بهشت و جهنم را در ۶۲ سال عمرم با هم در این دنیا دیده‌ام گفت: حس عجیبی است که تمام ملت ایران را به اینجا برای کمک می‌کشد و توصیف‌نشدنی است.

وی با اشاره به اینکه هفت سال در عراق روی پروژه‌های مختلفی نظیر صحن حضرت زهرا(س) و صحن عقیله بنی‌هاشم فعالیت کرده‌ام، گفت: اینجا جاذبه‌ای وجود دارد که همه را به این سمت می‌کشاند و روز اربعین را به نوعی می‌توان قیامتی نامید که از تمام نقاط دنیا مردم را به کربلا می‌کشاند.

گفتگو با مهندسان ایرانی در کربلا/ پیشرفت 70 درصدی صحن عقیله بنی هاشم

محمدی با بیان اینکه سلامتی از بزرگترین نعمات خداوند سبحان است که به ما عطا کرده و توفیق خدمت‌رسانی داریم، افزود: از خداوند می‌خواهم به همه سلامتی بدهد.

به سراغ عروجعلی غلامی یکی دیگر از افراد ایرانی که از شهر نقده در آذربایجان غربی در این پروژه مشغول کار  است می‌روم. می‌گوید یک ماه است که در اینجا به عنوان بنا در حال خادمی حضرت هستیم.

به سراغ یکی از عراقی‌های حاضر در پروژه که در حال تخلیه آهن‌آلات با جرثقیل هستند می‌روم.

سامر عبدالکریم از کوت عراق گفت: ۱۴ سال است که در حال خادمی حضرت و کار در پروژه‌های مختلف و راننده جرثقیل، لیفتراک و ماشین‌های سنگین هستم.

گفتگو با مهندسان ایرانی در کربلا/ پیشرفت 70 درصدی صحن عقیله بنی هاشم

وی در پاسخ به این سؤال که چه انگیزه‌ای باعث شده است که ۱۴ سال در اینجا بماند و توفیق خدمت داشته باشد گفت: ارتباط قلبی و روحی دارم و این زمین متعلق به امام حسین(ع) است. وی با کمی مکث و سکوت در حالی که بغض کرده و اشک از چشمش جاری شده است ادامه داد: اینجا هر روز عاشوراست.

سامر با بیان اینکه برای یک شرکت پیمانکار در برخی از قسمت‌های پروژه کار می‌کند اظهار کرد: ۲۵ روز در کربلا کار می‌کنم و پنج روز به مرخصی می‌روم.

کمک ۸ میلیارد ریالی مردم سبزوار

علی‌اکبر دلبری، رئیس ستاد عتبات عالیات سبزوار در گفت‌وگو با ایکنای خراسان رضوی با اشاره به اینکه صحن حضرت زینب(س) یا عقیله بنی‌هاشم در وسعت ۱۶۶ هزار متر مربع در جوار امام حسین(ع) در حال ساخت است، گفت: این پروژه قرار است تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل شود.

وی با بیان اینکه استان خراسان رضوی در پروژه‌های مختلفی در عتبات عالیات در حال فعالیت است و در پروژه صحن عقلیه بنی‌هاشم به صورت غیر مستقیم نقش دارد، گفت: محور اصلی خراسان رضوی در پروژه‌های کاظمین است.

دلبری با بیان اینکه در سال گذشته مردم متدین سبزوار ۸۰۰ میلیون تومان برای توسعه و ساخت پروژه‌های عتبات عالیات از جمله ساخت صحن عقیله بنی‌هاشم کمک کرده‌اند، افزود: در کنار این کمک‌ها ۶۵۰ میلیون تومان کمک معیشتی توسط این ستاد به نیازمندان سبزوار با کمک خیران پرداخت شد.

وی در پایان گفت: با ساخت صحن عقیله بنی‌هاشم در کربلا تل زینبیه و خیمه‌گاه به هم متصل و در ادامه به حرم امام حسین(ع) وصل خواهد شد و جمعیت زیادی از زائران را در خودش جای خواهد داد.

انتهای پیام

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
ویدیو