تعداد بازدید: ۲۹۲۵
کد خبر: ۴۳۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ - 26 September 1398
امام جمعه کرمانشاه:

بازسازی عتبات، ترویج شعائر اسلامی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه اگر عترت را خوب حفظ کنیم دین و قرآن نیز آسیب نمی‌بیند، گفت: بازسازی عتبات عالیات و مشارکت در این پروژه‌ها کمک به ترویج دین، اسلام و قرآن است.
آیت الله مصطفی علما در دومین جلسه هیأت امنای ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه در سال جاری، که در دفتر نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه برگزار شد، گفت: کاری بهتر از این برای ما پیش نمی‌آید که برای حضرات معصومین (علیهم السلام) و ترویج و تبلیغ دین کار کنیم.
نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با قدردانی از استاندار در تحقق آروزی دیرینه مردم کرمانشاه در میزبانی از زائران اربعین حسینی امسال، افزود: بازگشایی مرز خسروی و اعزام زائران به کربلای معلی با رایزنی‌ها و پیگیری‌های مستمر مهندس بازوند با طرف عراق و وزارت کشور میسر شد.
وی اظهار داشت: مدیریت و تأمین اعتبار تعهد ستادبازسازی عتبات عالیات استان در پروژه توسعه حرم امام حسین (ع)، با توجه به شناخت و ارتباط خوب استاندار کرمانشاه با خیرین به ایشان سپرده شود. مهندس بازوند با مدیریت خوبی که دارند می‌توانند یک میلیارد و ۲۰۰ تومان باقیمانده از تعهد استان را خارج از اعتبارات دولتی بلکه با مشارکت مردمی و خیرین تأمین کنند.
آیت الله علما، بازسازی عتبات و مشارکت در این پروژه‌ها را ترویج دین، اسلام و قرآن خواند و ابراز کرد: آخرین کلمه‌ای که پیامبراکرم (ص) را آرام کرد و ایشان دعوت حق را لبیک گفتند این بود که فرمودند: دو امانت برای شما به یادگار می‌گذارم که کتاب الله و عترت است.
وی با بیان اینکه عترت (علیهم السلام) مفسر کتاب است، بیان کرد: اگر عترت را خوب حفظ کنیم دین و قرآن نیز آسیب نمی‌بیند چنانکه پیشینیان ما این رسالت را به خوبی انجام داده اند. از گچ بری ها، هنر ایرانی اسلامی و هر آبادانی که در عتبات عالیات هست از زمان‌های قبل از نادرشاه سابقه دارد.
نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با اشاره به موقوفات بی‌شماری که در این استان مربوط به سیدالشهدا (ع) است، گفت: در وقف نامه‌های استان کرمانشاه از پوستین، گالش برای زمانی که بارندگی هست و زمین گل آلود می‌شود و غذا و ملزومات سفر زائران اباعبدالله الحسین (ع) وجود دارد که نشان از عمق و ارادت مردم این دیار و مهمان نوازی آنان از زوار امام حسین (ع) دارد.
وی ارادت خاص مردم استان کرمانشاه به امام حسین (ع) را سرمایه‌ای ارزشمند برشمرد و اذعان کرد: هم ما موظف هستیم برای این امر مقدس کار کنیم و خادمی دین و سیدالشهدا (ع) را داشته باشیم.
آیت الله علما، نقش رسانه ملی در اطلاع رسانی و جلب مشارکت‌های مردمی را در اجرای این پروژه مورد تأکید قرار داد و خواستار تولید برنامه، اخبار و اطلاع رسانی گسترده از طریق شبکه استانی در جهت مشارکت در طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) در کربلای معلی با نام صحن و شبستان حضرت زینب (سلام الله علیها) شد.
وی بالاترین لذت را خدمت به اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) و دستگاه امام حسین (ع) دانست و گفت: امروز سیدالشهدا (ع) در دنیا می‌درخشد و همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند مغناطیس امام حسین (ع) است که ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را در کربلای معلی جمع می‌کند.
امام جمعه کرمانشاه، با اشاره به حضور زائران از کشور‌ها و مذاهب مختلف در همایش بزرگ پیاده روی اربعین حسینی، اذعان کرد: همه ادیان و مذاهب در مقابل عظمت امام حسین (ع) خضوع دارند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
ویدیو
پرطرفدارترین