حسن حکمتیان در نشست مشترک با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در خصوص ساخت درب صحن باب المهدی حرم مطهر امامین عسکریین (ع) افزود: پیش بینی میشود خیران و ناذران حرمساز استان امسال حدود چهار میلیارد تومان برای توسعه و بازسازی عتبات اهداء کنند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: این استان در زمینه جمع آوری نذورات مردمی برای عتبات عالیات جایگاه مطلوبی در بین سایر استانها ندارد.
وی ادامه داد: قرارداد ساخت منعقد شده و چهارچوب آن با ۷۰۰ کیلوگرم چوب در خراسان رضوی ساخته شده که در هفته آینده به استان ارسال میشود.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: به دلیل کمبود هنرمندان طلاکوب و معرق کار در استان، رایزنیهایی با اساتید فن در استانهای همجوار صورت گرفته است و در حال توافق نهایی هستیم. برای ساخت این درب ۳۵۰ کیلوگرم مس نیاز داشتیم که در حال تهیه از استان کرمان هستیم.
حکمتیان تصریح کرد: توقع ما از مردم و مسئولین این است که نسبت به کسب فیض از اهل بیت (ع) کوشا باشیم.
وی گفت: امسال و در اربعین با وجود برخی مشکلات ۱۰۰ نفر از موکب داران استان را برای کمک به موکب داران عراقی در اربعین اعزام کردیم و خوشبختانه عملکرد خوبی داشتیم. در اربعین امسال عملکرد استان مشکلی نداشت، اما در خصوص بازسازی جایگاه خوبی نداریم و در رتبه آخر کشور قرار داریم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: شاید از بیرون برخی فکر کنند ما ارادت کمتری نسبت به اهل بیت داریم، اما اینگونه نیست و بزرگان ما پای پیاده به زیارت اهل بیت میرفتند و میروند. شاید برخی فکر کنند این عدم مشارکت جمعی گسترده کهگیلویه و بویراحمد، ناشی از فقر است که این هم اشتباه است چرا که سهم هر ایرانی در بازسازی عتبات عالیات تنها ۵ هزار تومان در سال است که کل سهم این استان حدود ۴ میلیارد تومان است آیا برای هر فردی در استان ۵ هزار تومان در سال زیاد است؟
حکمتیان بیان کرد: موضوع سوم این است که شبکه منظمی برای روشنگری جامعه را انجام نداده ایم و نتوانسته ایم مردم به این سمت هدایت کنیم. الان هزینه ساخت درب باب المهدی در استان را یک نفر پذیرفته که انجام دهد، اما ما اعتقاد داریم که باید این موضوع را به مردم واگذار کنیم و از نظر ما نفری ۵ هزار تومان ارزشمندتر از پرداخت میلیاردی یک نفر است.
وی به عملکرد ستاد بازسازی عتبات عالیات اشاره و تاکید کرد: ماموریت ستاد بازسازی این است که هر جا کاری از دستش بر بیاید به محرومان کمک کند. ستاد بازسازی در شرایط زلزله سیاست در خدمات رسانی، تعمیرات جزئی، تعمیرات کلی و بازسازی، پخت و پز، تهیه وسایل گرمایشی و سرمایشی، اولین اقدام کننده بودیم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به این نکته که ما در هر جایی که نیاز به کمک باشد ورود میکنیم، افزود: بازگشایی مدارس، مقابله با کرونا و هر مشکلی در هر حوزهای باشد ستاد بدون از هر گونه چشم داشتی فورا ظرفیت خود را در اختیار کمک به مردم قرار میدهد.
حکمتیان بیان کرد: در ستاد بازسازی هیچ گونه هزینهای به کسی از اعضا پرداخت نمیشود، وابستگی سیاسی به هیچ گروه یا جناحی ندارد بلکه در ستاد باز است و هر کس خودش ورود میکند و بخشی از کار را برعهده میگیرد.